U vanrednom izdanju veoma cijenjene i uvijek rado čitane rubrike „Halo mandrak72, koji ti je andrak72“ odgovorićemo na jedno veoma zanimljivo pitanje koje je stiglo na našu adresu u kojemu razmišljanka postavlja slijedeće pitanje:

„Sveznajući mandrače72, jedna moja drugarica ima drugaricu čija drugarica lako zatrudni, čak i od uboda komarca. Šta da kažem drugarici da preko svoje drugarice preporuči njenoj drugarici?“

„Cijenjena razmišljanka. Sagledavajući širinu i dubinu problema pitanja pitanja tvoje drugarice koja ima drugaricu koja poznaje drugaricu sa takvim problemom dao sam se na razmišljanje. Iako je zima i problem komaraca je odgođen do ljeta, ostaje problem kapitalaca koji bi da ubodu svakom prilikom. Na ovako pitanje odgovoriću košarkaškim žargonom.  Shvatićete zašto. Život je igra.
Drugarica koja poznaje drugaricu tvoje drugarice očigledno ima problem u igri pod košem. Stoga treba da izbjegava igru kako pod košem tako i igru jedan na jedan. Presingom na protivničkoj strani terena treba natjerati strijelce i šutere da pucaju iz neizglednih i nemogućih  pozicija. Svakako nastojati igrati više na domaćem parketu  i uz bučnu publiku stvoriti nervozu kod protivnika koja može da parališe strijelce i natjerati ih da im zadrhti ruka. Na protivničkom terenu trebala bi igrati zonu. Bod u gostima svakako nosi veliki rizik.“

Draga razmišljanka, nadam se da će drugarica, drugarice tvoje drugarice biti zadovoljna odgovorom kao i njene drugarice. Ukoliko ne bude vidljivih poboljšanja svakako promijeniti sport.
Zbog velikog broja pitanja pristiglih u našu redakciju  odlučili smo da primamo sva vaša pitanja na koja ćemo odgovoriti u Novogodišnjem broju „Halo mandrak72, koji ti je andrak72 specijal“. Sva pitanja pristigla do 20.12.2011. godine biće uvrštena u Novogodišnje izdanje koje ide 31.12.2011.god.


Pozdravlja Vas mandrak72, selektor i taktičar svih malih sportova i vrhunskih rezultata.